Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

 

Voimassa 17.04.2018 alkaen.

 

Verkkokauppa

Minkkudea Oy (y-tunnus 2856650-8) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita Minkkudea Oy:n verkkokaupasta (minkkudea.fi) siirtämällä tuotteet ostoskoriin ja hyväksymällä ja maksamalla tilauksesi. Kaikki asiakastiedot, joita tarvitsemme tilauksen käsittelemistä varten, käsitellään luottamuksellisesti. Yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitetta, käytetään myös tilausstatuksen kertomisessa asiakkaalle. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä osoitetietoja käytetään ainoastaan tilausten toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi Minkkudea.fi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksaminen

Minkkudea Oy:n verkkokaupan maksunvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout Finland Oy on osa OP ryhmää. Maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat 

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

 

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

 

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi

jousto.com

 

Maksunvälittäjän yhteystiedot

Checkout Finland Oy

Pyhäjärvenkatu 5 C

33200 Tampere

Y-tunnus 2196606-6

OVT-tunnus

003721966066

asiakaspalvelu@checkout.fi

0800-552010

 

Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä suoraan Minkkudea Oy:n verkkokauppaan info@minkkudea.fi.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun tilaustapahtuma on onnistunut, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tämä edellyttää, että olet antanut tilausvaiheessa oikean sähköpostiosoitteen. Jos tilausvahvistus ei saavu sähköpostiisi viimeistään muutaman tunnin sisällä, ole pikaisesti yhteydessä osoitteeseen info@minkkudea.fi tai soita numeroon 044-2364092. 

 

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi toimitustavan. Kaikkiin kotimaan Postin ja Smartpostin toimituksiin on kiinteä postikulu 7,90€, ja kaikkiin lähetyksiin sisältyy seurantatunnus. Yli 75€ tilauksiin toimituskulut ovat asiakkaalle 0€. Myös Postin kotiinkuljetus on lisämaksusta mahdollinen. Pakkaamme tilaukset pääsääntöisesti kierrätettyihin laatikoihin, joissa tuotteet ovat meille tavarantoimittajilta saapuneet. 

 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Manner-Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla (minkkudea.fi)

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tilatut tuotteet 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Ennen palautuksen viemistä Postiin, tee vapaamuotoinen peruutusilmoitus osoitteeseen info@minkkudea.fi, niin tiedämme odottaa palautustasi. Saat paluuviestinä myös palautusosoitteen. Jos peruutusilmoitus on tekemättä, emme hyvitä palautustasi. Palauttamisesta aiheutuvat kustannukset ovat asiakkaan vastuulla, eikä tilaustuotteilla ja töillä ole palautusoikeutta. 

 

Liitä palautukseen mukaan nimesi ja muut yhteystietosi sekä tilausnumero rahojen palautusta varten.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Tuotekuvat, jotka ovat kuvattuna vaneritaustalla, ovat itse kuvaamiamme. Pyrimme kuvaamaan tuotteet pilvipoudalla, jolloin sävy on mahdollisimman lähellä oikeaa myös kuvissa. Myös tuotteen sävy saattaa vaihdalla eri näytöltä katsottaessa. Otathan tämän huomioon esimerkiksi tuotteen sävyä valitessasi. Jos olet epävarma sävystä, voit pyytää lisää tuotekuvia info@minkkudea.fi.