Mitä lahjaksi opettajalle?

Pieni muistaminen opettajalle on kiva ele lukuvuoden päätteeksi. Suosittuja pikkulahjoja ovat olleet myös kesään ihanien tuoksujensa ja väriensä puolesta sopivat Paratiisipajan kotimaiset tuoksukynttilät. Tuoksuvaihtoehtoja on useita herkullisia, kuten esimerkiksi lakritsi, raparperipiirakka, creme brulee, kirsikkakarkki ja kookoskakku. Marjaisia tuoksuja taas on mustaherukka, metsämansikka, villivadelma, hilla ja tyrni. Greippi ja omena ovat myös ihanan raikkaita tuoksuja! Näissä käsintehdyissä kynttilöissä on reilu 40-45 tunnin paloaika.

Monikäyttöinen pyykkietikka on myös ihana lahjaidea ja vieläkin monipuolisemman lahjapakkauksen saa lisäämällä siihen mukaan siivoussaippuan. Juuttinarussa olevalla kuviosaippualla on ihana viimeistellä lahjapaketti. Ne sopivat lisäksi tosi loistavasti pullonkaulaan esimerkiksi itse tehdyn marjamehun tai muun juhlajuoman kaveriksi. Kuvio- ja mandalasaippuat ovat kivoja antaa ihan sellaisenaankin, eikä muuta edes välttämättä tarvita. Varsinkin, jos muistettavia opettajia on paljon.

Suolasaippuat ovat olleet hurjan suosittuja, ja niistä löytyykin vielä muutamaa hetki sitten saapunutta uutuustuoksua varastosta. Kauniin soft touch-laminoidun pakkauksenkin ansiosta nämäkin sopivat erittäin hyvin lahjaksi!

Tämän viikonlopun ajan pe-su (17.5.-19.5.19) toimituskulutkin ovat vain 3,90€ (norm.7,90€), joten kannattaa toimia nopeasti.

Toivottavasti näistä lahjavinkeistä oli apua lahjaideointiisi. Yhtä hyvin nämä käyvät pieniksi tuliaisiksi ja mökkiviemisiksikin näin kesäaikaan. 

Aurinkoista alkukesää!