Minkkudea <3 CLS:n siivoussaippua

Monikäyttöinen käsintehty siivoussaippua kodin puhdistukseen

Täällä on testailtu kotimaisia, luonnollisista raaka-aineista valmistettuja siivoussaippuoita helteistä huolimatta muutaman viikon ajan. Ja niin kuin saippuoita Nurmijärvellä pientuotantona valmistava Annina kertoikin Instagraminsa puolella (@candlelightstory), nämä tosiaan aiheuttavat riippuvuutta! Täysin samaa mieltä! Joten siis mitä kummaa, mistä on kyse?

Ensinnäkin, saippuat ovat 100% luonnollisia ja myrkyttömiä. Siivoussaippuoiden raikkaat, miedohkot tuoksut ovat kertakaikkiaan herkullisia. Saippuat on tuoksutettu 100% eteerisillä öljyillä ja tuoksuvaihtoehtoina ovat French Rosemary, Andalucian Lemon, Moroccan Mint, Provencian Lavender ja tuoksuton Au Naturell.

Ikuisena esteetikkona pidän myös ajatuksesta, ettei siivoustarvikkeita ja puhdistusaineita tarvitse sulloa kaapin perukoille pois katseilta, ja koska näissä on niin herkät värivaihtoehdot ja kaunis kuviointi, olisi kaappiin jemmaaminen melkein rikollista! Yleisesti ottaen käyttöastekin taitaa jäädä kaapissa lojuville siivoustarvikkeille vähemmälle, vaikka kuinka haluaisi itselleen vakuutella muuta. Muutaman viikon on siivoussaippua ollut näkyvillä kotonani, keittiössä ja kylppärissä. Ja kyllä vaan, jokapäiväisessä käytössä. Mitä enemmän sitä käyttää, sitä enemmän se koukuttaa. Silkkaa rakkautta!

Mihin siivoussaippuaa sitten käytetään ja miten? 

Siivoussaippuaa voi käyttää lähes kaikkeen kodin siivoukseen ja puhdistukseen. Kiehtova ajatus, että vain yhdellä puhdistustuotteella selviää siivoushommissa aika pitkälle! Kosteaa sientä tai liinaa hangataan saippuan pintaa vasten, vaahdotetaan ja pyyhitään pinnat puhtaaksi. Tehoaa pinttyneeseenkin likaan, altaille ja hanoille, kylpyhuoneen laatoille, keittiön tasoille, lattiapinnoille. Oikeastaan kaikelle, joka kestää tavallistakin puhdistusta. Soveltuu myös tiskiaineeksi ja raastettuna pyykinpesuun pyykkipulverin sijaan. Saippuaa voi myös liottaa veteen ja käyttää yleispuhdistussuihkeena. 

Näiden Candle Light Storyn syksyllä myyntiin tulevien siivoussaippuoiden teho yhdistettynä ympäristöystävällisyyteen täytyy ihan itse kokea. 🖤

Minkkudean SOAP x VINEGAR teemapäivillä 17.-18.8.2018 on jaossa 50:lle ensimmäiselle asiakkaalle kaupan päälle goodie bag, josta löytyy myös tätä ihanaa siivoussaippuaa! Nähdään viimeistään silloin!